Unutulmayacak kadar guzel oluyor kesinlikle tavsiye edilir. Patatesler kabugu soyularak dorde bolunur.Ustunu az gececek kadar suyla kaplanir ve suyunu cekene kadar pisirilir. Bir catal yardimiyla iyice ezilir. kesinlikle blender kullanilmaz patates puresi yapiyoruz kremasi degil. Bir tavada az zeytinyagina iki dis sarimsak kabuguyla atilir ve kavrulur ama yanmasin. Sarimsaklar pisince ezilerek ici cikartilir,kabuklar atilir, kullandiginiz patates miktarina gore bir iki avuc ceviz kirigi atilir ve kavrulur, atesi kisin, yanmamasi lazim yoksa tadi acilasir. Bu karisim patates puresi ile karistirilir ve et, tavuk yemeklerinin yanina servis edilir.
guzel,kolay,havali tam benlik eline saglik...devam boyle tariflere...supersin...
YanıtlaSilımmm:))))))
YanıtlaSilbencede havalı bir püre deneyeceğim
YanıtlaSilcevizli nasıl olur merak ettim..
YanıtlaSilsüper:))
YanıtlaSilönceki posta da bayıldım..30 kere yorum yazdım gönderilmedi:((bayıldım da bayıldım...
Süper, süper, süper...Her zamanki gibi etkileyici:)
YanıtlaSilMmmmmm... Harika olacak eminim ki.
YanıtlaSilYarın misafirim var ve bu püreyi servis edeceğim Bestesimin Nanesi :)
YanıtlaSilgüzel bir tarif not alındı
YanıtlaSilHemen kaydettim, teşekkürler.
YanıtlaSiltarifi print ettik artık gerisi niyete kaldı.
YanıtlaSilelinize sağlık.
En kısa zamanda denmeliyim bu tarifi..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım
Sevgiler.