10.10.2011

Supriz romantik kir dugunu ve plastikler

 Boyle guzel bir gundu, arkadaslarimizin minik bir koyde yeni aldiklari evin kutlama partisine davetliydik, cumartesi baslayip pazar gunu oglen bitecek bir parti.



Belkide bu gomlekten gunun anlam ve onemini cikarmaliydik :)

 Yemekleri ozenle dunde beri pisirmekteler. Arkadasimin emekli babasi, kendini sevdiklerine solen gibi yemekler hazirlayarak mutlu ediyor.




Yemekler afiyetle yendi ve gunun konusmasi icin ayaga kalkan Stefan once kizin babasindan izin isteyip sonra Valerie'ye evlenme teklif etti! Ah tabi aglayan 2/3 kisinin icinde benimde oldugumu belirtmeme gerek var mi? Neden agladigimi sormayin bende bilmiyorum yoksa masallardaki mutlu prens, prenses hikayelerine inanmam ben ve 30 yasinda kadar evlilik dusmaniydim! Boylece parti diye geldigimiz eglence dugune donustu. Saat 4'te belediye olmaliyiz hadi acele edelim, koca koy yolunu yuruyerek gectik, yolda karsimizda cikan bogurtlenlerden yedik.

                                                           Damat adayimiz yukarida;)
                                                              Damat ve sagdici

 Bu sahne bana mahkemede birazdan idam hukmu aciklancak birini hatirlatsa da guzel fotograf;)
 Partiye davetli adamlardan biri belediye baskani biride yardimcisiymis megerse! Burasi belediye nikah salonu:)
 Cok guzel bir dugundu, hersey dogal, guzel yemek, sarap, dostluk, samimiyet, surdurulebilir dugunlere guzel bir ornek sonrasinda dag gibi cop ve plastik yiginlari yok, tum hazirliklar elbirligi ile yapilmis dugun oldugunu bilinmeden. Allahtan sapkami giymisim icime dogmus herhalde:)
Soldaki arkadas gelinin kopegi sahane bir labrador, parti buyunca bir bariyerin arkasindaydi ve bize boyle bakiyordu ama nikah icin oda geldi:) Sapkami unutmadigim icin mutlu olarak koy yolunda yuruyen ben, koydeki azizlerden biri ve muhtemelen saka olsun diye konulmus tum romantik atmosferi mahveden plastik oyuncak...

13 yorum:

Gulcin dedi ki...

inanailmaz bir surpriz! Ben de kesin aglardim kesin kendimi biliyorum. Aglamadigim dugun yok neredeyse hele boyle surpriz bir teklif karsisinda nasil aglanmaz. Ne guzel bir seye taniklik etmissiniz Beste iste hayat boyu anlatilacak bir hikaye.
Bayldim!
bizimle de paylastigin icin cok tesekkurler

cafenoHut dedi ki...

Tamam tamam ben de ağlardım... Balık burcuyum neticesinde ..ben ağlamıyacağım da kim ağlayacak. Hem oldum olsı severim böyle romantik hikayeleri... Dün akşam bir Fransız filmi olan Küçük Beyaz Yalanlar'ı seyrettik, çok hoşuma gitti. Duygusuz Amerikan filmlerinden o kadar farklı ki..
Üstüne bugün yine de bu postu okuyunca Fransa hayranlığım iyice arttı..:)

Esin Bozdemir dedi ki...

gerçekten sürpriz bir parti olmuş..Yakın çevre hariç önceden yapılan hazırlık hissettirilmeden gerçekleştirilmiş!.her şey doğal ve samimi görülüyor..keyifli ve anılar hanesine yazabileceğin sıradışı bir gün yaşamışsın..bu arada sevimli ve hüzünlü labrador ve baba benim favorim!...damat ve kankisi de bu atmosferle çok uyumlu :) bir de iç sesine kulak veren şapkasını takmış olan tatlı beste:) bu harika paylaşım için teşekkürler... daha nice güzellikler ve iyi haftalar dilerim...

ayçobanı dedi ki...

Beste o kardan adamin arkasinda yatan muziplige cok guldum ama ben :)) Inanilmaz hos gorunuyorsun!!!! Bayildim bayildim!!

Cok ozel, guzel bir deneyim :)) Ne hos oldu bizlerle paylasman!!

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Ben de geçen haftayı neş'eli bir kına/düğün topluluğunda geçirdim.
Eminim senin yerinde ben olsam, gözüm sulanırdı en azından.
:))

figoltx dedi ki...

Sürprizlere bayılırım. Hele böyle bir sürpriz harika. Alışılmışın dışında, ne kadar doğal bir düğün. Sen de şapkanla harikasın...

Adsız dedi ki...

◕‿◕ Cok guzel bir supriz olmus konuklar icin.Cok tatli cikmissin Beste,kiyafet cok guzel uymus sapkan ile.
Sevgiler ve yeni evli ciftimizede mutluluklar :))

pelinpembesi dedi ki...

işte fransız romantikliği :) beste ne kadar farklı durumlar, anlar yaşıyorsun, kıskanıyorum :(

nevin dedi ki...

Beste'cim,

harika bir surprizin parcasi olmussun, ne guzel.. Bence de cok guzel gorunuyorsun.. Aglamana neden sasmadim acaba :)) Sen birde beni gorsen oyle durumlarda!! Ne aglamak!! Sanirsin damatta gozum var! Sapkana bayildim :)

sare dedi ki...

Çok değişik bir ortam, kişiler doğal ve samimi...
Kocaman tencerede kaynayanı da merak ettim doğrusu,
Sevgiler.

Papatya dedi ki...

Damat beyin "damatlığı" da bir eşi daha zor bulunacak bir kıyafet :)
Bir de bizdeki, Türkiyedeki damatları düşündüm de.... :))

beste dedi ki...

yorumlar icin cok tesekkurler, cok uzun zamandir hayalini kurdugum birseyi gerceklestirmek uzere once saka gibi basladim birdenbire gercege donustu yogunum cok ama yakinda supriz haberle yazcagim, sevgiler hepinize:)))

Deli Anne dedi ki...

Gülçinin dediği gibi ne güzel bir olaya tanıklık etmişsiniz. Burdan bile keyif veriyor. Sevgiler:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin