21.11.2010

Kazanan talihliler:)

En guzel Cinar yapragi gelen oylara gore birinci secilen yaprak 15 oy alan bir onceki postun 7 numaralisi.  Her bir isim minik kagitlara yazildi, katlandi bir sapkanin icine konuldu ve avukat huzurunda (bendeniz oluyor) (Fransa'da yarismalari noter ler degil avukatlar eslik ediyor) cekilis yapildi. Yapilan adil cekilisi kazanan ise Hollanda'dan  Zeynep:) 

7 adet oy alarak kirmizi yapragimiz ikinci oldu. Cekilisi kazanan ise ispanya'dan b.

4 oy alarak ucuncu olan yapragimizin hos bir estetigi var yesilleri onu tamamen terk etmemis. Cekilisi ise Almanya'dan Aycobani kazandi.

Ilginctir kazananlar hep yurtdisindan, Turkiye'dekiler bayram tatilinde neler kacirdilar. Bir onceki posttaki 5 ve 6 nolu yapraklar hic oy almadi boynu bukuk kaldi. 3 nolu yaprak iki oy aldi. 1 nolu yaprak ise sadece 1 oy. Gelen yorumlar cok sirindi, katilan mese yapragi dostu herkese tesekkur ederim. Bence yapraklar amacina ulasti hepimizin yuzunde bir gulumseme olustu. Simdi talihlilere fotograflari yollayabilmem icin adreslerini ve tam isimlerini bestepekoz@hotmail.com adresine bekliyorum. Ileride baska yarismalarla karsinizda olmak umuduyla, hoscakalin.

9 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

kaçırmışız hakikaten.. bayram dedin mi bizde hayat duruyor..

Ozlemaki dedi ki...

Cunda yollarindayken haberimiz olmadi tabi :(
Bu arada paket bugun yola cikti, FYI :)

ruşyena dedi ki...

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum... bi daha olursa ben de katılacağım. :)

acupofcaffein dedi ki...

ama haksızlık bu:-))) Bir numaralı yaprak oysaki ne çok şeyi anlatıyordu.:-) Yaşlanmaya başlamış ama hala direniyor mavi gözkyüzünde :-)
Gerçekten mavi fonla okadar romantik bir görünümü varki bu yaprağın:-)

Dudu dedi ki...

Romantikligimin kurbani oldugumu dusunuyorum :))) Neyse en azindan odulu Hollanda'ya getirdik, yabanciya gitmedi :P

ayçobanı dedi ki...

Aaaa nasil sasirdim ve sevindim :)) Guzel bir haftaya basladigimdan artik eminim :)) Yesillerinin 4. yapragi terk etmeyisi beni vurdu o yaprakta, tipki senin anlattigin gibi...

beste dedi ki...

Zehra-yapariz bir yarisma daha uzuldugun seye bak:))

Ozlemaki-FYI ne ola ki, cok tesekkurler Ozlemcim sonunda dergime kavusabilecegim:) Cunda yollari tastan sen cikardin beni bastan! muck muck

Rusen-Yaparim bir yarisma daha uzulmeyin:)

Arzu-Haksizlik oldu, politik nedenlerden kazanamadi:) nede olsa kaynanamin masa ortusuydu o:)

Dudu-Yorumuna bayildim romantik Duygu olsun sen kalbimi bir kere daha kazandin:)

Aycobani-Tamirat isleri arasinda asacak yer bulursan artik:)umarim haftan guzel gecer bizde cinar yapragiyla kendimize pay cikaririz:)

Ozlemaki dedi ki...

FYI=For Your Information
Pasaport'ta kahvemi içmeme beş kala, İzmirli martıların kanadına dokunup yola çıktı dergi :) Tekrar tebrik ederim kuzum!

Zeynep Gemalmaz Çelik dedi ki...

Beste'cim,

Şimdi postayı alınca gördüm kazandığımı. Süpriz olması da iyice eğlendirdi beni, teşekkürler. Meşe yaprağın evimizin güzel bir köşesinde yerini aldı şimdiden. Sevgiler, Zeynep

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin