9.01.2012

Orman, Leo, mantarlar, cicekler










 




 


















9 yorum:

hindiba dedi ki...

Gecen hafta burada da müthis bir firtina vardi. Ayni firtina mi? Düz yolda yürürken agaclar yikilacak sandim, altindan gecerken korktum, korktugumu bizimkine belli etmemeye calistim. Bir de tam o anda ormanda olabilmeyi istedim deli gibi :)
Babalar ve ogullar hep böyle deli oyunlara meylediyorlar, degil mi?
Leo'nun suya girdigi fotodaki gibi bir sopada sincap oglumun var. Bir gün baba ogul ormandan alip gelmisler. Bu cocugun doga koleksiyonu icin ayakkabi kutusu degil, konteyner edinsek yetmez dedigim gündü :) Hala duruyor :) Bazi yapraklarin üzerinde öyle gelecek yilin böcekleri büyüyor kisin. Doga kilavuzlarinda yaziyor hangisi hangi böcege ait diye. Ilginc konu... Burcu bilir belki.

beste dedi ki...

evet ayni firtna ucurdu etrafi ama ertesinde harika ilik bir gunes cikti:) Leo'nunda plajda buldugu bir kalin sopasi var ama o dinazor kemigi ole muamele goruyor bizde:) babalarin rolu ayri demekki ben o atlama ziplamayi yapamazdim...

Ozlemaki dedi ki...

Leo, ince ayar büyüyor ne güzel!

pelinpembesi dedi ki...

ah beste, nasıl girdi o çamura!! hem sizin orası daha soğuk değil mi, kar yağmadı mı daha.sizin orman gezilerinize bayılıyorum...

UzaktaBirBahce (İstanbul'da bir yabancı) dedi ki...

muhteşem doğa manzaraları..leo da belki bir doğa bilimci olur belli mi ama teyzoş buna ne der bilmem :)) "aşısı tam mı, aman böcek sokmasın, su soğuk çamur mikroplu" oo teyzeme kalırsa hayatta bırakmaz leo'yu :))
öptüm kocaman kocaman..

Lapis lazuli dedi ki...

Leo ne sansli! Dogayla icice buyumek gunumuzde ne zor aslinda, ona bu imkani yaratmaniz harika :)

nevin dedi ki...

cok guzel,
yine guzel,
yine guzel :))

Adsız dedi ki...

Soluksuz bıraktın gene Beste :)...Geleceğiniz de gününüz kadar mutlu ve huzurlu olsun dilerim...Sevgiler hepinize...
Şafak Teyze

deniz yusuf dedi ki...

tüm anneler eli öpülesidir ama gerçekten siz defalarca eli öpülesi bir annesiniz çünkü çocuğunuzu pöpüler kültürle değil doğa ile büyütüyorsunuz ve eminim leo büyüdüğünde bu doğayı keşfedişler onun geçmişi ile ilgili hatırladığı en tatlı anılar olacaktır. size, svegili eşinize ve dünya tatlısı leoya sağlık diliyorum.. bugün bende üç tane çuha aldım çuhayı çok seviyorum. kendinize iyi bakın saygılar deniz yusuf :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin