Kabaklı, fesleğenli ve çam fıstıklısı
Havuçlu, naneli ve cevizlisi
Bazı rendelerde mevcut dilimleme kısmıyla yada keskin bir bıçakla kabuğu soyulmuş pancarlar incecik dilimlenir.
1) Rendelenmiş yarım havuç, 1 sap kıyılmış nane, iri tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırılarak pancar dilimlerinin üzerine yerleştirilir. Yarım cevizlerle süslenir.
2) Rendelenmiş yarım kabak, 1 sap fesleğen, iri tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı harmanlanır ve dilimlenmiş pancarların üzerine yerleştirilir. Çam fıstığı ile süslenir.
Önceden hazırlanabilecek bu iştah açıcılar buzdolabından servisten en az 1 saat önce çıkartmak suretiyle servis yapılır.
1) Rendelenmiş yarım havuç, 1 sap kıyılmış nane, iri tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırılarak pancar dilimlerinin üzerine yerleştirilir. Yarım cevizlerle süslenir.
2) Rendelenmiş yarım kabak, 1 sap fesleğen, iri tuz ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı harmanlanır ve dilimlenmiş pancarların üzerine yerleştirilir. Çam fıstığı ile süslenir.
Önceden hazırlanabilecek bu iştah açıcılar buzdolabından servisten en az 1 saat önce çıkartmak suretiyle servis yapılır.
1 yorum:
beste cok komiksin bayilttin beni ekran karsisinda ;)
tarife tesekkur ediyom haketten agiz tadimiz uyumlu.
bu arada pazar gunu senin kuru domatesli peynirli kekten yaptim harika oldu. operim.
Yorum Gönder