11.12.2012

Geleneksel"Uluslararasi Portakalli Kahveli Yilbasi Icecegi Hareketi" II


Merak eden, halimi hatirimi, sagligimi soran, blogumu yazmam konusunda israr eden, destek ve sevgisini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkurler. Daha iyiyim. Bu sureçte meditasyon bana çok yardimci oldu. Gunluk yuruyuslerim de. Tai chi yapmaya da basladim. Henuz eski enerji ve gucumu kazanamadim agiz tadimi da ama çok iyi bir yerdeyim hepsi sirayla geri gelecek. Bu sene de geçen sene oldugu gibi Yilbasi içecegimizi yaptik. Yine hep beraber yaptik ve sagliga kadeh kaldiracagiz. Sizde yapmak isterseniz linki burada. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Beste Hanım,

Ben Nalan Günşen benim mailime cevap verip kızıma yardımcı olmustunuz(garantör). Yeni haberdar oldum hastalığınızdan.
Çok geçmiş olsun dualarım sızınle.
İnanın sizi herzaman minnetle anıyorum. yaşadıklarınızdan çok etkilendim. Bir daha böyle acılar yaşamamanızı dilerim. İnşallah ailenizle daha nice güzel sağlıklı mutlu Noeller ve Yıllar geçirirsiniz yaptığınız güzel yemekler ve sofralar eşliğinde.

Sevilerimle,

Nalan Günşen

Müge dedi ki...

Besteciğim, tekrar çok geçmiş olsun, uğursuz 2012 yılı kendim de dahil olmak üzere tanıdığım herkesin hayatında türlü türlü sarsıntılara yol açtı, sana da tam sene sonuna doğru bu tatsız rahatsızlık rastgeldi. İnanıyorum ki, 2013 çok daha güzel ve olumlu bir yıl olacak. Sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle, Sevgiler,

Ozlemaki dedi ki...

şifa olsun, arındırıcı olsun Bestem!

beste dedi ki...

Nalan Hn: çok tesekkur ederim. Ne demek ufacik bir yardimim oldu ne mutlu bana:) Guzel dilekleriniz için bende minnettarim bilmukabele hep beraber insallah.

Muge'cim: Bu sene evet benim tanidiklarimi da zorladi. Yeni yildan çok umutluyuz insallah hersey daha keyifli olacak. Bilmukable sevgiyle sariliyorum.

Ozlemim: insallah canim o zamana kadar agiz tadim gelsin keyifle mutlulukla hepinizin sagligina bir kadeh icebileyim:)

Heyyfi dedi ki...

Sevgili Beste, yeni yazını görünce çok sevindim. Sen hep olmalısın buralarda.
Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Portakal gibi yerim seni :-) Hersey guzel olacak...
Thai Chi'ye baslamana cok sevindim, ben de bir ara evde yapiyordum simdi yine baslayacagim :-)

Zehra B. dedi ki...

Merhaba Beste hanım, cok geçmiş olsun..Allah şifa versin

Adsız dedi ki...

Hosgeldin Beste,

Bende sana en iyi dileklerimi yolluyorum,en kisa zamanda cok iyi olmani diliyor ve boyle guzel bir blog hazirladigin icin sana tesekkur ediyorum.
Nuray

aysunberktayozmen dedi ki...

Nihayet artık o gücü sizde görebildim. Demekki artık iyi olacaksınız demektir.Herzaman sağlıklı olmanız dileğiyle.
Sevgiler

g2graphics dedi ki...

sabırsızlıkla bekliyorum... tabii kadehden evvel biran evvel zıpçık gibi olmanı :)))

Blogger Bolat dedi ki...

Sevgili Beste, yeni yılın sana ve ailene mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum, güzel bir post :) diğerlerini de bekleyoruz :))

Defne Soysal dedi ki...

Bestecim 2013 hepimize yeni mutluluklar getirecek.Çunkü mutluluğun içinde umut oldukça yaşam devam edecek.Biraz sabır.Sevgiler.Hepimize üstesinden gelebilecek güçler diliyorum 2013ten.

Ozlemaki dedi ki...

Besteeee, dün yaptım ama bugün hemen hediye ettim =) 15 gün sonra açacaklar. İşten çok yorgun gelmediğim bir akşam, yine yapacağım =) çok güzel görünüyor bi kere!

Esin Bozdemir dedi ki...

Sevgili Besteciğim...Daha iyi olduğunu bizimle paylaştığın bu güzel post.un benim de yüzümde gülücükler açtırdı...2012 pek çoğumuz için neredeyse kayıp yıl ilan edildi! edilecek!..gitmekte olan yıla olanca hızıyla kışşşş deyip yeni gelen yıla kocaman kollarımızla güneş gibi bizi sarıp sarmalasın diyerek hoşgeldin diyeceğiz yakında!..bu yüzden güneş gibi portakallı ve acı tatlarımızı alsın diye de içine batırdığımız kahveli yılbaşı içeceklerimizle hepimiz sağlık ve mutluluk için kadeh kaldıracağız!..

Sevdiklerinle birlikte;
Sağlık, esenlik ve mutluluk dolu yeni bir yıl dlerim...

Sevgilerimle...

Rainbow Gatherer dedi ki...

Merhaba,
bende blogunuzu şuan keşfettim ve çok beğendim :) geçmiş olsun buarada.bana da beklerim =)

nergis mevsimi dedi ki...

Gerçekten 2012 yılı bizim içinde hastalıklar ve ameliyatlarla geçti.Dilerim hastalıklar eski yılda kalsın.Geleneksel hale gelen etkinliğe katılmak sağlığa ve mutluluğa kadeh kaldırabilmek için likörümü yaptım,bekliyorum :)
Sevgiler.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin