Once bir çam agaci bulunur |
Sadece kurumus igne yapraklar toplanir |
Isbirligi onemli |
bu kadar yeter muhtemelen |
defne veya yenilebilir baska yapraklar ayiklanir |
mis gibi bir sepet defne yapragi |
bir ahsabin uzerine yapraklar dizilir |
sanat eseri gibi oldu |
ilk once dort midey sivri kisimlari degecek sekilde konur ve digerleri ile bosluk kalmayacak sekilde dizilmeye baslar |
mandala mantigi devam eder |
midye mandala |
ustu cam igne yapraklariyla kaplanir |
tutusturulur |
ates harlanmaya baslar |
en yuksek haline ulasir |
ve sonmeye baslar |
biraz sogumasi beklenir |
uzeri uflenir ve yaninda buz gibi bir beyaz sarapla yenir. Yemek için ilk açtiginiz midye daha sonra pense gibi digerlerinin içini yemek için kullanilir |
7 yorum:
Süper hem fotolar hem görüntü hem yemek .Elinize sağlık
Fotoroman gibi izledim Besteciğim, hayran kaldım. Afiyet olsun. :)
Sevgili Beste;
İnternetim yine her zamanki gibi çok yavaş. Blog sayfsı açılmadan evvel başlığı okuyup uzunca bir süre heyecanla bekledim. Detaylara bayıldığımı söylemeliyim. O kurumuş iğne dallar, defne, midyeden mandala:) Harikaydılar. Çok da güzel bir pişirme yöntemiymiş meğer. İyi ki yazmışsın. Keyifli zamanlar geçirdiğinize eminim...
Sevgiler çok çok :)
Off daha 2 saat önce İstinye koyunda yedik ama yine canım çekti bu ne güzel mandala böyle Allahım :)
Harikaymis
Wooow
Süper miş....Yazdım bir köşeye hemen..sevgiler
Yorum Gönder